Warenkorb: 0,00 kr

You have no items in your shopping cart.


 

 

Köp- och leveransvillkor

Frakt & Leverans

Vi skickar alla våra paket med Posten. Du får en avi i brevlådan som du löser ut ditt paket med. När du handlar från oss så betalar du 49 kronor inklusive moms för frakten. Inga avgifter tillkommer utöver de som står i varulistan när du genomfört ditt köp.

 

Köp- och betalvillkor

Alla varor förblir vår egendom till dess full betalning kommit bolaget tillhanda. Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Vi förbehåller oss rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks. Vi reserverar oss för eventuella "tryckfel" på denna webbsida.I priserna ingår moms med 25%. Om du är under 18 år kan vi inte leverera till dig.

 

Betalningssätt

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

 

Retur & Reklamation

Vid hantering av reklamationer tillämpas Konsumentköplagen och lagen om distanshandelslagen 2005:59 . För att läsa om vilka regler som gäller inom ramen för denna lag, gå till: http://www.riksdagen.se/webbnav/index.aspx?nid=3911&bet=2005:59. Du har full retur- och bytesrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick i obruten förpackning. Vid retur eller byte av varor betalar du själv returfraktkostnaden. Om det däremot rör sig om en reklamation på grund av skadad vara eller att vi expedierat fel vara återbetalar vi dig returfrakten samtidigt som vi återbetalar det du lagt ut för varan. Kontakta oss via kundtjänst ifall du behöver returnera din vara.

 

Länkar

Distansavtalslagen: http://www.konsumentverket.se

Personuppgiftslagen: http://www.datainspektionen.se/lagar-och-regler/personuppgiftslagen/